Vägkrogar

Mysiga vägkrogar

Besök Norrköping

Norrköping är en riktigt trevlig stad och har du aldrig varit där, så föreslår jag att du tar ett besök dit! Det är även nära till Kolmården, om du vill besöka djurparken som finns där. I Norrköping finns det en hel del att se och göra, samt även en hel del bra restauranger om du är ute efter att äta gott! Du som redan bor här och behöver hjälp med elen, kontakta då en elektriker i Norrköping som kan hjälpa dig.

Äta gott

En bra vägkrog nära Norrköping, som är värt ett besök, det är Stavsjö Krog & Kafé. En annan är Pappa Grappa, som är tre restauranger i ett. Det är olika delar, som restaurangen, matbaren och terrassen. 

Du har även Gamla Bryggeriet Restaurang & Bar som är en trevlig restaraung med anor från det gamla bryggeriet i staden. 

Se och göra

Det finns många sevärdheter och aktiviteter i denna stad. Bland annat finns det gott om museer. Du har bland annat Norrköpings stadsmuseum, Norrköpings konstmuseum, Hällristningsmuseet och Arbetets museum

Ekenäs slott är en annan sevärdhet, som ligger precis utanför Norrköping. Det är ett av Sveriges bäst bevarade slott från renässanstiden. Ett annat slott är Löfstad slott, som byggdes i början av 1600-talet. Det brann under 1700-talet och slottet byggdes då upp på nytt. 

Missa som sagt inte heller ett besök på Kolmården som ligger 18 km nordost om staden vid Bråvikens norra strand. Här finns mängder att se och göra. Det är ett nöjesfält, spa, Bamse, shower samt att här finns hotellet som heter Vildmarkshotellet.

10 Sep 2021