Vägkrogar

Mysiga vägkrogar

Hejdå villa, volvo och vovve

När man tänker på devisen Villa, Volvo och Vovve är den ju snart 30 år gammal, vad har vi för deviser idag, som säger oss något om dagens "medelsvensson". Vad har vi idag? Inget, som direkt dyker upp i en snabb sökning på Google. Är det så att det inte finns något som förenar oss "medelsvensson" längre? Volvon är ju inte ens svensk, Villan har vi bytt ut mot innerstadslägenhet, Vovven är kanske det enda som fortfarande förenar oss? Klart är i alla fall att vi väljer helt olika bilar. Vi väljer inte Saab eller Volvo längre. Framför allt väljer vi inte Saab, av naturliga skäl. Volvo har blivit lyxbil nummer ett och en statussymbol utomlands. Hemma är den en tråkig variant, till och med lite gubbig. Vi väljer bil, inte utifrån plånboken, på det sättet som vi köper hus eller lägenhet. Vi väljer bilen först och främst med känsla. Titta bara på reklamen; här presenteras varken statistik eller pris. Tvärtom; vi ska attraheras av känsla för frihet, trygghet, bekvämlighet - och framför allt - körglädje.

Mercedes-Benz ständig körglädje

Mercedes bilar har alltid funnits i lyxsegmentet och finns där fortfarande Här har du en bil med hela paketet för att maxa din njutning när du kör din bil. Turbo, skinnklädsel, Coupé, inbyggd GPS, integrationspaket för smartphone, backkamera, elspeglar, panoramatak, vagnskadegaranti i två år, och nybilsgaranti i ett år och framför allt bränsleförbrukning på 0,49 liter per mil vid en landsvägskörning. Vill du ha en bilhandlare som servar dig, beställer hem just den bil som du önskar dig, ska du vända dig till Jönsson bil som du lättast hittar till genom att kolla in bytbil.com.

Till dem kan du komma med dina önskningar vad gäller typ av bil, prisklass, färg, utrustning´och finansiering. Sedan väljer de ut alternativ till dig utifrån ett mycket stort sortiment med både splitternya och begagnade bilar.

10 Oct 2017