Vägkrogar

Mysiga vägkrogar

Resa till paradiset?

Har du varit i Mexico? Landet bjuder på mer än mexikansk mat, indianer och roliga hattar. Här finns urgammal historia, sevärdheter och ruiner från en svunnen tid. Här kan du se och fotografera vilda, sällsynta djur, vandra i stekheta, vida sandslätter, berg och rida i solnedgången. Här väntar dig äventyret som skulle ha gjort Indiana Jones avundsjuk. Är du mer lagd åt det trygga, säkra hållet finns det guidade resor, där erfaren personal tar hand om dig och ser till att du får se alla sevärdheter under resan.

Här finns paradiset och äventyren

Här kan du bada och sola på sandstranden, om du önskar en riktigt härlig latsemester, eller dra på dig bootsen för att vandra i bergen. Mexico är kontrasternas land och kan ge dig en resa för minnen långt utöver det vanliga. Mexikaner är gästvänliga människor. Befolkningen är en av världens smältdeglar, med inkabefolknig, spanjorer och portugiser i en härlig blandning.

Utflyktsresa med många mål

Åker du med Inca Tours är du garanterad en resa fylld med upplevelser. Med Inca Tours får du se Teotihuacán, Oaxaca, San Cristobal med båttur i det fantastiskt vackra Sumidero Canyon. Här får du träffa indianer i San Juan Chamula och Zinacantan. I Palenque få du se hisnande vattenfall i Agua Azul. På deras rundtur besöker du ruinerna som ligger mitt i regnskogen. I Uxmal får du se en av Mayakulturens mest betydelsefulla städer och ruiner vid Kabah. Om inte det är en händelsefull resa, vet jag inte vad det är!

22 Jul 2017