Vägkrogar

Mysiga vägkrogar

Slush i stället för läsk

Nu när det är sommar och varmt är det gott med slush. I alla fall om du frågar någon av våra ungdomar, de gillar den. Egentligen brukar de endast innehålla krossad is, smaktillsatser och färgämne, men det är ju just läsk också innehåller. Förutom krossad is har läsken kolsyrat vatten, och kolsyran är inte bra alls för barnens (eller ungdomarnas) tänder.

Erbjuda slush bättre än läsk

Har du en vägkrog, café eller en liten mataffär är det bra att kunna erbjuda slush till ungdomarna istället för läsk. Det är inte svårt att installera en slushmaskin. Med en slushmaskin får du ett enkelt sätt att dra in pengar utan stora kostnader. Det enda du behöver är tillgång till vatten och el. Sedan sköter slushmaskinen resten bara du tillsätter rätta ingredienserna. Du erbjuder en produkt som är bättre än läsk, som inte är bra på något sätt.

Erbjuda mjukglass

Att kunna erbjuda mjukglass är en riktig guldgruva. Mjukglassmaskiner är ganska dyra att köpa och reparera men de ger dig ordentliga inkomster. Så att erbjuda både slush och mjukglass är en riktigt bra kombo. Lycka till!

18 Aug 2017