Vägkrogar

Mysiga vägkrogar

Ute på vägarna

När man är ett fan av vägkrogar, som jag är, så är det givetvis också viktigt att man har en bil man trivs att köra omkring med. Givetvis ska man rätta mun efter matsäck när det gäller allt här i världen och det finns många suveräna bilar som man kan köpa för en helt okej slant om man bara köper den begagnad.

Jag och min Skoda

Den senaste bilen jag köpte var en Skoda. Jag köpte den från Michelsens Bil i Ystad som är Skoda återförsäljare. Jag fick testköra och testklämma på bilen innan jag köpte den och det var en sådan fröjd att susa fram över det öppna, skånska landskapet den där första dagen. Jag var ganska hungrig när jag satte av från Ystad och bestämde mig för att testa vägkrogen Ekerödsrasten utanför Hörby på vägen, så jag körde inte mer än runt 45 minuter i min nya bil innan jag fick möjlighet att testa parkering och avstängning, låsning och sådant. Det var skoj. Sedan åt jag väldigt gott (kalvschnitzel om jag inte minns fel).

Jag är väldigt nöjd med min Skoda, har haft den i två år nu och vi är ofta ute på vägarna tillsammans. Det är en bekväm bil med stabila funktioner och snygg design - dessutom till, vad jag tycker, riktigt bra pris. Jag skule absolut köpa en Skoda igen.

26 Oct 2016