Vägkrogar

Mysiga vägkrogar

Vårda bilen rätt!

Alla som har bil vet hur mycket man måste sköta om den. Vissa är duktiga på det och sköter om den bättre än någon annan älskling. Andra ser på sin bil bara som ett nödvändigt ont. Ofta är det så svårt hitta tiden för att ge den service. Mest bara när den råkar strejka. För alla oavsett biltyp, finns det en bra sida på internet, där du kan få hjälp med allt som rör bilar och bilvård.

Hitta rätt bilverkstad

autoexperten.se kan du snabbt hitta rätt bilverkstad för din bil. Här hittar du auktoriserade verkstäder, du kan fråga experter om din bil och får råd och tips om vad som kan fela din bil. Du kan till och med göra en offertsökning så du inte får skrämselhicka av verkstadsräkningen. Du kan även shoppa billigt tillbehör till bilen, om du själv vill reparera bilen. På Jonssons Bil och trailer kan du hyra trailer eller byta bil om du så önskar.

Bilen behöver kontinuerlig vård

Precis som vi människor, behöver bilen vård och service med jämna mellanrum. Vi går ju till tandläkaren och gör hälsokontroller då och då. Det är samma med bilen. Ibland behöver man byta olja och se över bromsarna. Allt beror på hur du kör bilen och hur ofta. Förutom vanlig bilvård, som tvättning, på fyllning av olja och luft, bör den som kör varje dag en gång i kvartalet se över sin bil. Lycka till nu med din bil!

15 Aug 2017